Over mij

Vanuit belangstelling voor het hoe, waarom en waardoor we denken en doen zoals we denken en doen heb ik HBO Psychologie gestudeerd met specialisatie Counseling en Mediation.

De wens om mensen met klachten en problemen op gebied van psychische gezondheid en welzijn te begeleiden naar verbetering ontstond al snel. 

De Cognitieve gedragstherapie (CTG) sprak mij tevens erg aan en daarom heb ik mij daar vervolgens in verdiept. Acceptance and Commitment Therapie (ACT) wordt de 3e generatie CGT genoemd. Voor mij is deze opleiding een eigentijdse update van CGT geweest.

Ik heb ter aanvulling en uitbreiding van kennis en vaardigheden veel trainingen en opleidingen gevolgd, gericht op diverse doelgroepen en voor de behandeling van uiteenlopende klachten en problemen. Uitgebreide medische kennis, de opleiding Voedingsdeskundige en Gezinstherapie zijn goede aanvullende kennisgebieden voor mijn holistische aanpak. Leefstijlaspecten krijgen daarin veel ruimte. Eclectisch-integratief werken past erg goed bij mij.

De Steh

De Steh staat voor ‘de plek, de (boeren)plaats’.

Opgegroeid op deze zelfde plek in het weidse agrarische productiegebied is dit voor mij ‘the place to be’ in mijn praktijk aan huis met rondom de mogelijkheid tot (wandel)gesprekken in de tuin. 

Duurzaamheid en biodiversiteit krijgt ook hier steeds meer grond aan de voet en ook aan de klomp wat maakt dat ook flora en fauna zich steeds beter op ‘de steh’  voelen.